Παρασκευή, Ιουνίου 23, 2017

Α.Α Γιαννιτσών : Θριαμβευτικός ο φετινός αγωνιστικός της απολογισμός, ποτέ ξανά τέτοιες επιτυχίες από ομάδα της Πέλλας !



«Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών»: σεζόν 2016-17 τέλος καλά.. όλα άριστα( ; )
*** Ποτέ στην ποδοσφαιρική ιστορία του νομού Πέλλας και ιδιαίτερα της πόλης των Γιαννιτσών, όπως και της ΕΠΣ Πέλλας αλλά και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη),
 ..... μια «μικρή» περιφερειακή Ακαδημία ποδοσφαίρου δεν κατόρθωσε κάτι τόσο ΜΕΓΑΛΟ !!! … δηλαδή να γίνει για 13η φορά πρωταθλητής στον νομό Πέλλας στο ΠΑΙΔΙΚΟ και να εκπροσωπηθεί στου τελικούς σε (3) τρεις κατηγορίες : ΝΕΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ, ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ την ίδια σεζόν στο μεγαλύτερο και δυσκολότερο πρωτάθλημα υποδομών της Ελλάδας, όπως αυτό της ΕΠΣΜ !!!
Είναι ένα ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ αν υπολογισθεί πως στην ΑΑΓ δεν γίνονται επιλογές, αλλά παίζουν όλα τα παιδιά που πάνε στις προπονήσεις. Επίσης βασικό είναι να συνυπολογιστούν οι συνθήκες (ανύπαρκτα γήπεδα και εγκαταστάσεις) κάτω από τις οποίες έγινε αυτό το ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ !!!





Τα ρεπορτάζ των τελικών: Μετά από ένα Μαραθώνιο πρωτάθλημα 8 μηνών, 5 φάσεων, με συνολικά 28-30 αγώνες για κάθε ομάδα, έκλεισε ο ποδοσφαιρικός κύκλος της περιόδου 2016 – 2017 της ΕΠΣΜ, ΕΠΣΠ.
ΕΠΣΜ: Τελικός Παίδων: ΑΠΕ Λαγκαδά – Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών: 0 – 3
ΕΠΣΜ: Μικρός Τελικός Νέων: Ακαδημία Μίκρας – Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών 3 – 5
ΕΠΣΜ: Τελικός Προπαίδων: ΠΑΕ ΠΑΟΚ – Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών 2 – 0
ΕΠΣΠ: Τελικός Παίδων: Εδεσσαϊκός – Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών 2 – 3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα