Δευτέρα, Φεβρουαρίου 20, 2017

Εδεσσαϊκός-Μαυροβούνι 2-0 (βίντεο)





2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σας . Αρχικά συγχαρητήρια στα παιδιά μας για την καθαρή και δίκαιη νίκη τους. Περιττοί και πρόωροι πανηγυρισμοί δεν χρειάζονται διότι με τη νίκη μας αυτή απλώς επανακτήσαμε πλεονέκτημα δεν έχουμε κατοχυρώσει τίποτα .Εάν είχαμε τους 4 βαθμούς που τζάμπα χάσαμε με Κρύα Βρύση και Εξαπλάτανο τότε ναι θα είχαμε το απόλυτο προβάδισμα για την απευθείας άνοδο με το πεντάρι. Τώρα έχουμε μπροστά μας 10 τελικούς τους οποίους θα πρέπει να βλέπουμε έναν - έναν ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει. Θα ήθελα τέλος να μου επιτραπεί να καταθέσω τις ακόλουθες σκέψεις σαν αντικείμενο προβληματισμού με αποκλειστικό σκοπό την επίτευξη της ανόδου που την αξίζουμε απόλυτα :
1) Ο υπέρμετρος φανατισμός που δείξαμε στον αγώνα της Κυριακής ( εν μέρει δικαιολογημένος αν αληθεύουν αυτά που ακούγονται για διαδικτυακή επίθεση που υπήρξε από κάποιους της άλλης πλευράς ) δεν πρέπει να επαναληφθεί γιατί το μόνο που επιτυγχάνεται είναι να φανατίζονται οι αντίπαλοί μας και να αποπροσανατολίζονται οι παίκτες μας και να μην δείχνουν μέσα στο γήπεδο την δεδομένη ποιοτική υπεροχή τους.Συν τοις άλλοις υπάρχει και κίνδυνος τιμωρίας της έδρας μας.
2) Δεν γνωρίζω τις διαδικασίες επιλογής των διαιτητών από την ΕΠΣΠ, ωστόσο από τη στιγμή που αναφέρεται ότι υπάρχει ορισμός και όχι κλήρωση θα πρέπει η διοίκηση της ομάδας να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της γιατί αυτή η διαιτησία της Κυριακής ξεπέρασε κάθε όριο. Ειδικά η κίτρινη κάρτα στον μοναδικό ψηλό μας παίκτη Παπαηλία στο πρώτο λεπτό του αγώνα για ένα πεντακάθαρο μαρκάρισμά του ήταν κάτι το εξωφρενικό και μπράβο στα παιδιά μας που κατάφεραν να διαχειριστούν την πίεση και να τελειώσει η ομάδα το παιχνίδι με ένδεκα παίκτες.Στο σημείο αυτό χωρίς να θέλω να φανώ κάπως θα ήθελα ειλικρινά να εκφράσω την εκτίμησή μου προς τους παίκτες του Μαυροβουνίου για την αθλητοπρέπεια που επέδειξαν και την αποφυγή πλήρως βάναυσων και αντιαθλητικών μαρκαρισμάτων προς τους αντιπάλους τους. Κάποιες λεκτικές ακρότητες με την κερκίδα είναι αναμενόμενες.
3) Τέλος κάτι για τα εσωτερικά μας . Έχουμε μπροστά μας 10 τελικούς με ομάδες που κάθεμιά για το συμφέρον της (και πολύ σωστά και θεμιτά) θα δώσει τα πάντα για βαθμολογικό κέρδος το οποίο θα έχει αντίστοιχο βαθμολογικό κόστος για εμάς. Επίσης είναι δεδομένο ότι οι εναλλακτικές λύσεις της ομάδας είναι περιορισμένες .Ειδικά στη θέση του κυνηγού περιοχής υπάρχει πλέον μόνον ο Δημήτρης Λαφαζανίδης.
Έχοντας λοιπόν τα παραπάνω στο μυαλό μας και πάλι με αποκλειστικό στόχο την απευθείας άνοδο κάνω μια τελευταία έκκληση προς όλες τις πλευρές ώστε να υπάρξει μια λύση στο θέμα του Γιώργου Παπαστεργίου (εννοείται με εκατέρωθεν κινήσεις καλής θέλησης ) , διότι είναι ένας παίκτης που χωρίς αμφιβολία και απολύτως απαραίτητος είναι τη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία και έχει αποδείξει την αγάπη του για την ομάδα με την ταχύτατη αποθεραπεία του από τον σοβαρό τραυματισμό του την πρώτη αγωνιστική. Δεν μου πέφτει παραπάνω λόγος για το θέμα , απλώς εκφράζω την αγωνία ενός απλού οπαδού της ομάδας .
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία . Κυριάκος Κωφίδης ,Έδεσσα 22/2/2017

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ. .ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ Η ΑΝΤΙΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ . Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ . .ΣΥΝΕΠΩΣ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΞΗ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ.. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΩΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ. XR,PETSINARIS

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα