Τρίτη, Ιανουαρίου 17, 2017

Ενίσχυση κάτω από τα δοκάρια για τον Αερωπό με τον Αστέριο Τριανταφύλλου !


Προχώρησε τελικά στην απόκτηση έμπειρου τερματοφύλακα ο Αερωπός Εδεσσας ,όπως είχε γράψει προ ημερών ο "Φ.Π" στο "παρά πέντε" της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.
Πρόκειται για τον 30χρονο Αστέριο Τριανταφύλλου που αγωνιζόταν πέρυσι στον ΠΑΟΚ ,ως αναπληρωματικός του Μπουκοβίνα.
Σε πολλά παιγνίδια πάντως έπαιρνε μεγάλο χρόνο συμμετοχής από τον τεχνικό του "Δικέφαλου" Νίκο Γεωργιάδη,ενώ είχε ειδικότητα και στις αποκρούσεις πέναλτυ.
Στο περυσινό νικηφόρο παιγνίδι του ΠΑΟΚ στην Αθήνα επί του Δικέα μάλιστα , ο Τριανταφύλλου είχε αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής εκείνης ,στην σχετική ψηφοφορία των προπονητών.
Οι άνθρωποι του Αερωπού δηλώνουν ικανοποιημένοι από την ενίσχυση της ομάδας στην νευραλγική αυτή θέση και έχουν ξεκινήσει όλες τις διαδικασίες έκδοσης δελτίου ,ώστε ο παίκτης να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Σαββατιάτικο δύσκολο εκτός έδρας παιγνίδι με τον Δούκα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σας και καλή χρονιά . Πάνω από όλα να μην έχουμε άλλους τραυματισμούς παικτών μας και όλα θα κυλήσουν ομαλά. Τώρα όσον αφορά την απόκτηση του Αστέρη Τριανταφύλλου τη θεωρώ την καλύτερη δυνατή λύση για την συγκεκριμένη χρονική και οικονομική συγκυρία καιεύχομαι κάθε επιτυχία. Ωστόσο με την προοπτική για το μέλλον και για μονιμότερες και οικονομικότερες λύσεις ειδικά στη θέση του τερματοφύλακα θεωρώ ότι πρέπει να εξεταστεί με προσοχή η περίπτωση του συντοπίτη μας τερματοφύλακα Βαγγέλη Γιουρούκη ενός παιδιού βγαλμένου από τα σπλάχνα της ομάδας μας , σε ιδανική ηλικία (25 ετών) ,΄με μεγάλη εμπειρία στην Α1 , διεθνούς με την Εθνική Ενόπλων και σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Πιστεύω (με τις πενιχρές μου γνώσεις για το άθλημα) , ότι θα ήταν μια ιδανική βάση να έχουμε δύο γηγενείς τερματοφυλάκες (Αθανασίου και Γιουρούκη) ,με μεγάλη προοπτική σε βάθος χρόνου και σαφώς με καλύτερους οικονομικούς όρους.
Τέλος και με αφορμή τα ανωτέρω σκεφτόμουν πόσοι άξιοι συντοπίτες παίκτες μας σε ιδανική ηλικία βρίσκονται για τον ένα ή τον άλλο λόγο μακριά από την ομάδα μας :Παντελής Αρβανιτίδης , Σωτήρης Γιόσμου , Νίκος Λαζαρίδης , Φώτης Μισαηλίδης (για τον Παναγιώτη Νικολαΐδη δεν μιλάω γιατί βρίσκεται πλέον σε άλλο επίπεδο και συγγνώμη εάν ξεχνώ κάποιο άλλο παιδί), τι ωραίο θα ήταν να είχαμε και πάλι από το καλοκαίρι κάποιους (ή και όλους) μαζί μας. Και πάλι εύχομαι από καρδιάς στα παιδιά μας και στους φίλους της διοίκησης (που καθημερινά ματώνουν οικονομικά για την διατήρηση της ομάδας στο σημερινό επίπεδο)υγεία και δύναμη στη δύσκολη νέα χρονιά. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία Κυριάκος Κωφίδης Έδεσσα 19/1/2017.

Τηλεοπτικό πρόγραμμα αγώνων

powered by στοιχημα